;
;

Termeni și condiții

Acceptul Dvs

Prezenții Termeni și condiții ("Condiții") stabilesc care sunt condițiile de utilizare ale site-ul www.fotbal-arena.ro ("Site-ul"). Termenii şi condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Prin utilizarea Site-ului acceptați automat aceste Condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

Utilizarea Site-ului

www.fotbal-arena.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web. www.fotbal-arena.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site. Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere.

Contul Dvs

În vederea accesării unor servicii ale Site-ului, poate fi necesar să vă creați propriul Cont ("Cont").

Utilizatorul are posibilitatea de a se înregistra în platforma www.fotbal-arena.ro prin contul personal de Facebook sau Google. Dacă optează pentru această variantă, va fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc, respectiv Google Inc, unde va fi informat cu privire la transferul datelor către www.fotbal-arena.ro. Puteți consulta politica de confidențialitate Facebook sau Google folosind următorul link: https://www.facebook.com/about/privacy respectiv https://policies.google.com/privacy.

Datele necesare pentru crearea unui cont, ce sunt stocate de către www.fotbal-arena.ro sunt: prenumele și numele, adresa de e-mail și parola. Singurul scop pentru care www.fotbal-arena.ro stochează aceste date este acela ca Utilizatorul să aibă acces și să beneficieze de serviciile www.fotbal-arena.ro.

Conținut

Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite. Informațiile şi materialele de pe site pot conține erori atât din punct de vedere al ortografiei cât şi din punct de vedere al conținutului www.fotbal-arena.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Utilizatorilor nu le este permisă publicarea de Conținut:

  • defăimător, obscen, amenințător, care încalcă intimitatea persoanelor, care dăunează minorilor, abuziv, ilegal sau care conține expresii și forme ale urii, rasismului sau pornografiei, care pot încuraja activitatea criminală, care poate încălca drepturile cuiva sau încălca legea, sau Conținut pe care nu ai voie să îl faci public fiind protejat de contracte și legi;
  • care încalcă drepturile de autor;
  • ce ar putea să dăuneze Site-ului sau unei terțe persoane;
  • de tip Spam care să conțină anunțuri publicitare sau solicitări de colaborări comerciale.