;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Mar 28, 2019, 19:49

Zarvă mare la CCD! Decizii "controversate" ... regulamentare?

Fotbal Arena
Zarvă mare la CCD! Decizii "controversate" ... regulamentare?

A fost iureș la CCD, astăzi fiind luate mai multe decizii "controversate".  

S-a început cu amânarea din nou a cazului Ziduri - Vișina, chipurile în așteptarea unui verdict din partea comisiei pentru Statutul Jucătorului, deși e nevoie doar de confirmarea, sau infirmarea, faptului că jucătorul contestat a evoluat la 3 echipe într-un sezon.  

S-a continuat cu altă decizie controversată: Adânca - Raciu, s-a omologat cu rezultatul din teren, deși, din sursele noastre, alta ar fi trebuit să fie decizia. Aici, însă o să revenim pe larg, cu informații, fotografii și declarații ale celor implicați. 

Punctul culminant l-a atins ridicarea suspendării portarului echipei Unirea Răcari, Curiman. Redăm mai jos, ceea ce spune RD (regulamentul disciplinar). 
Articolul 64 (deciziile disciplinare luate de arbitru), alineatul 1: 
"Deciziile disciplinare luate de arbitru pe terenul de joc sunt definitive şi irevocabile, își produc efectele pe durata jocului şi nu pot fi revizuite de organele jurisdicţionale ale FRF/LPF/AJF/AMFB." 

Întrebarea care se pune este dacă, conform RD, CJA a formulat ÎN SCRIS, o adresă către CCD și cum a argumentat-o. Asta deoarece, conform surselor noastre, arbitrul jocului respectiv este delegat în continuare.  
Păi, ori a greșit grav și CJA a transmis către CCD acest lucru în scris, ori a procedat corect și sancțiunea nu trebuia ridicată?!?!?