;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Dec 23, 2018, 10:10

Propune jucătorul turului în LIGA 5 NORD Dâmbovița și poți câștigă o minge de fotbal

Fotbal Arena
Propune jucătorul turului în LIGA 5 NORD Dâmbovița și poți câștigă o minge de fotbal

Fotbal Arena pornește o campanie de concursuri cu premii pentru vizitatorii site-ului. Ne dorim ca acestea să fie cât mai obiective, iar dumneavoastră să dați dovadă de seriozitate. În continuare vă prezentăm ce aveți de făcut pentru a intra în concurs, precum și regulile de bază ale acestuia.

Tot ce trebuie să faci este să propui jucătorul turului în LIGA 5 NORD Dâmbovița printr-un comentariu la această știre și să dai share la știre pe profilul personal de facebook și poți câștiga o minge de fotbal ca în imagine (culoarea la alegere: alb sau verde). Câștigătorul va fi extras pe platforma random.org . Durata concursului este de 7 zile, orice comentariu după data de 29.12.2018 ora 24 nefiind luat în calcul.

Este foarte important să respectați regulile concursului, altfel ne rezervăm dreptul de a face o nouă extragere!

După ce perioada de propuneri se va termina se va face un sondaj cu cei mai propuși jucători, iar cel care primește cele mai multe voturi va fi desemnat jucătorul turului din Liga 5 Nord Dâmbovița. Vor urma cele două serii din Liga 6.

Reguli:

  1. Scrie într-un comentariu la această știre numele jucătorului propus și echipa la care joacă (jucătorul respectiv trebuie obligatoriu să fi jucat cel puțin într-un meci în acest tur de campionat)
  2. Dă share pe profilul personal de facebook la această știre după ce ai făcut propunerea
  3. Aveți dreptul la o singură propunere, la extragere utilizatorii vor fi unici, iar cel care face mai multe propuneri va fi descalificat
  4. Nu folosiți conturi false pentru a participa sub diferite nume de mai multe ori la concurs, profilul câștigătorului va fi verificat
Important: extragerea va avea loc în data de 30.12.2018. În cazul în care concurentul nu a respectat una din regulile enumerate mai sus (se va face o verificare a profilului, inclusiv dacă s-a dat share la știre) se va face o nouă extragere. Pentru orice întrebare trimiteți un mesaj pe pagina de facebook a site-ului.

Succes tuturor participanților!

CLASAMENT LIGA 5 SERIA NORD