;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Dec 22, 2019, 18:36

CONCURS! Alege jucătorul turului în Liga 4 Dâmbovița și poți câștiga prin tragere la sorți 100 RON

Fotbal Arena
CONCURS! Alege jucătorul turului în Liga 4 Dâmbovița și poți câștiga prin tragere la sorți 100 RON

Fotbal Arena pornește o nouă campanie de concursuri cu premii pentru vizitatorii site-ului. Ne dorim ca acestea să fie cât mai obiective, iar dumneavoastră să dați dovadă de seriozitate, motiv pentru care vom schimba puțin regulile concursului. 

Reguli: 

    1. Trimite un email la adresa [email protected] care să conțină: 
        - numele și prenumele jucătorului propus și echipa la care joacă (jucătorul respectiv trebuie obligatoriu să fi jucat cel puțin în 3 meciuri în acest tur de campionat) 
        - numele și prenumele tău precum și numărul de telefon 
    2. Dă share pe profilul personal de facebook la această știre după ce ai făcut propunerea 
    3. Aveți dreptul la o singură propunere, cel care face mai multe propuneri va fi descalificat 

Tot ce trebuie să faci este să propui jucătorul turului ligii a 4-a dâmbovițene printr-un email la adresa [email protected] și să dai share la știre pe profilul de facebook și poți câștiga 100 Ron. Câștigătorul va fi extras LIVE pe platforma random.org. Durata concursului este până la data de 05.01.2020 inclusiv, orice email după această dată (ora 24) nefiind luat în calcul. 
Este foarte important să respectați regulile concursului, altfel ne rezervăm dreptul de a face o nouă extragere! 

Important: extragerea va avea loc în data de 06.01.2020. În cazul în care concurentul nu a respectat una din regulile enumerate mai sus se va face o nouă extragere. Premiul va fi înmânat în Târgoviște. Pentru orice întrebare trimiteți un mesaj pe pagina de facebook a site-ului.