;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 24, 2019, 11:30

LIGA V (ONOARE) Dâmbovița SUD Etapa 17 | Voința Crețu este campioana de toamnă. Rezultate + clasamentele la finalul turului

Fotbal Arena
LIGA V (ONOARE) Dâmbovița SUD Etapa 17 | Voința Crețu este campioana de toamnă. Rezultate + clasamentele la finalul turului

Runda cu numărul 17 (ultima a turului) a fost programată sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 14.30. Fotbal Arena vă prezintă rezultatele și cine este campioana de toamnă. 

Voința Crețu termină turul pe primul loc cu 45 de puncte, după un parcurs excelent, având 15 victorii și o singură înfrângere, marcând 72 de goluri și primând numai 15. Pe locul 2 se află principala contracandidată, Libertatea Urziceanca cu 43 de puncte, urmată de Gloria Bucșani și Victoria Văcărești. 

Că și în seria Vest nu mai retrogradează nimeni deoarece Fulgerul Lungulețu a fost exclusă din campionat pentru 2 neprezentari în cursul aceluiași campionat. 

LIGA V SUD - CLASAMENT 

Flacăra Ghinesti - Unirea Sl. Moară 10-2 
Săgeata Braniștea - Dentas Tartasesti 2-2 
Viitorul Dobra - Viitorul Gheboaia 3-1 
Voința Podu Rizii - Luceafărul Bolovani 4-1 
Libertatea Urziceanca - Vânătorul Ratoaia 6-0 
Victoria 2018 Văcărești - Olimpia Marcesti 6-2 
Voința Crețu - Gloria Bucșani 2-1 
Spic Grâu Ghimpați - Unirea Nucet 4-3