;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 24, 2019, 10:52

LIGA V (ONOARE) Dâmbovița VEST Etapa 17 | Campioana de toamnă se decide la comisii. Rezultate + clasamentul la finalul turului

Fotbal Arena
LIGA V (ONOARE) Dâmbovița VEST Etapa 17 | Campioana de toamnă se decide la comisii. Rezultate + clasamentul la finalul turului

 Runda cu numărul 17 (ultima a turului) a fost programată sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 11. Fotbal Arena vă prezintă rezultatele și cine este campioana de toamnă, cu mențiunea că așteptăm decizia oficială vizavi de meciul Viitorul Burduca - Flacăra Valea Mare din etapa 12. 

Conform deciziei de la Apel campioana de toamnă este Flacăra Valea Mare cu 38 de puncte, însă așteptăm decizia oficala care ar putea schimba din nou clasamentul cu Viitorul Burduca campioană de toamna. Locurile 2 și 3 sunt sigure și sunt ocupate de Flacăra Zăvoiu cu 37 de puncte, respectiv Corbii Mari cu 36 de puncte. De altfel cele 4 echipe menționate mai sus sunt și cele care se luptă pentru primul loc, din păcate tot mai des decis pe la comisii și nu prin prisma rezultatelor de pe terenul de joc. 

Cât despre retrogradare nu mai avem ce discuta din moment ce PCM Ungureni a fost exclusă pentru 2 neprezentari și Viitorul Găești a fost "exclusă și s-a retras din campionat" în urma scandalurilor în care a fost implicată. 

LIGA V VEST - CLASAMENT 

Unirea Cobia - FC Potlogi 0-0 
Viitorul Gura Foii - Viitorul Straosti 12-0 
AS Corbii Mari - Viitorul Burduca 5-3 
Sportul Mogosani - Vointa Ionesti 7-1 
Olimpia Morteni - Dinamo Odaia Turcului 4-5 
Viitorul Tomsani - Flacara Zavoiu 1-6 
Flacara Valea Mare - Spicul Jugureni 3-0