;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 20, 2019, 17:43

Operațiunea rocada! Schimbare de lider în Liga 5 Vest.

Vasile Vo` Dă
Operațiunea rocada! Schimbare de lider în Liga 5 Vest.

În urma contestației formulate de către echipa din Valea Mare pentru drept de joc, comisia de apel a AJF Dâmbovița decide. 

Meciul dintre Viitorul Burduca și Flacăra Valea Mare disputat în data de 20 Octombrie 2019, contând pentru etapa cu numărul 12 din cadrul ligii a 5-a Vest dâmbovițene, în teren 3 - 2 pentru echipa gazdă, se omologheaza cu scorul de 3 - 0 pentru echipa din Valea Mare și depunctarea echipei din Burduca cu 6 puncte.


Așadar, în urmă acestei decizii, Viitorul Burduca pierde 9 puncte în clasament și cade tocmai pe locul 4, loc pe care până în momentul deciziei se afla tocmai echipa câștigătoare a acestei dispute și una dintre contracandidatele la promovare. 
 

Dacă până în urmă cu o săptămâna am fi putut spune că promovarea în această serie se joacă în doi, tocmai între echipele menționate mai sus, acum, în urma depunctării echipei din Burduca, nu mai puțin de patru echipe au intrat în joc și anume, Valea Mare, Zavoiu, Corbii Mari și Burduca. 

PS: Liviu Lazăr, la asta chiar nu mă așteptăm, dar mai este mult până la sfârșitul campionatului!

Clasament actualizat