;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Nov 17, 2019, 18:28

Unirea Ungureni - Gaz Metan Finta, un antrenament reușit...

Liviu Lazar
Unirea Ungureni - Gaz Metan Finta, un antrenament reușit...

Unirea Ungureni- Gaz Metan Finta a fost un meci previzibil prin rezultat, dar surprinzător prin scorul înregistrat. La o cadență de 5 goluri pentru fiecare repriză, cei din Ungureni au defilat pe propriul teren și merg mai departe cu 3 puncte.

Am avut parte la acest meci de câteva premiere, cel puțin pentru mine: 

-primul meci de fotbal in care arbitrii nu au fost înjurați ori jigniți. Asta se datorează manierei impecabile a brigăzii de arbitri de a conduce meciul dar și suporterilor care au înțeles să se comporte civilizat; - pentru prima dată la un meci de fotbal, Gâlmencea nu a avut nimic de reproșat elevilor săi. Practic nu i s-a auzit vocea;

 -tot pentru prima dată la un meci de fotbal, nu a fost nevoie ca arbitrul sa scoată vreun cartonaș din buzunar. Asta se datorează în cea mai mare parte fotbaliștilor, care au înțeles că fair playul este pe primul loc, iar loviturile nu-și au locul în spațiul de joc dintre cele două porți.

Meciul s-a desfășurat în cea mai mare parte la poarta celor din Finta, aceștia trecând de jumătatea terenului doar când au repus mingea în joc după fiecare gol primit. Portarul gazdelor nici nu a avut activitate, plictisindu-se între buturi, acesta fiind și unul din motivele pentru care a fost schimbat la pauză.

Nu același lucru îl putem afirma despre portarul Gazului, care a fost jucătorul cu cea mai mare uzură în acest meci. Fazele la poarta lui s-au succedat necontenit, când pe o parte când pe cealaltă, singura fază centrala fiind golul din penalty. A avut câteva intervenții salvatoare, fără de care scorul ar fi fost cu siguranță mai mare. Golgeterul și omul meciului a fost Florea Mihai, care in repriza secundă a marcat de 4 ori.

S-a remarcat printr-un joc foarte bun și Huțușoru Cătălin, care pe langa cele două goluri din prima repriză și-a adus un aport consistent și la golurile reprizei a doua. 

Marcatori au mai fost: Sacagiu Florin (2reusite), Grigorescu Adrian și Dumitru Cristian cu câte un gol.

Brigada de arbitrii a fost condusă la centru de către Mihalachioiu Ioana, asistată de Ghiures Andrei și Filip Florin.

Galerie foto [email protected] Lazar