;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Sep 27, 2019, 08:40

Deciziile CCD, 26 septembrie - Suspendări, amenzi și depunctări. Clasamente actualizate

Fotbal Arena
Deciziile CCD, 26 septembrie - Suspendări, amenzi și depunctări. Clasamente actualizate

Deciziile CCD din data de 26 septembrie:

1. În urma contestației echipei echipei Gloria 2015 Cornești ( Juniori A1), la jocul de acasă cu echipa Gaz Metan Finta și a neprezentarii jucătorului contestat (substituit) în fața comisiei, CCD hotăraște: - Jocul Gloria 2015 Cornești – Gaz Metan Finta ( Juniori A1), pe teren 3-3, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Gloria 2015 Cornești. 
Echipa Gaz Metan Finta ( juniori A1) se sancționează cu scăderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13 / RD ). Delegatul echipei LEPADATU MARIAN și jucătorul IACOB ADRIAN ILIE se suspendă câte 3 ( trei) etape. 

2. Pentru 5 (cinci) cartonașe galbene primite în decursul aceluiași joc următoarele echipe se penalizează cu 100 lei ( art. 78.a / RD) 
    - FC Brezoaiele, la jocul cu Steagul Roșu Colacu 
    - Urban Titu, la jocul cu Roberto Ziduri 
    - CSM Fieni, la jocul cu Cetatea Târgoviște 
    - Steagul Roșu Colacu ( juniori A1), la jocul cu FC Brezoaiele 

3. Jocul: Unirea Colibași- Recolta Gura Șutii ( juniori A1), a fost interupt în minutul 6, din cauza faptului că echipa Recolta Gura Șutii a rămas în 7 jucători. 
În conformitatea cu art 79.6 /RD, echipa Recolta Gura Șutii ( juniori A1) se sancționează cu pierderea jocului cu 3-0 și scăderea a 3 puncte din clasment. 

4. Jocul: Unirea Ungureni- Cetatea Târgoviște ( juniori A1), nu s-a disputat din cauză că echipa gazda nu a asigurat asistența medicala. În baza art 83.1.b raportat la art 86.12 din RD corborat cu art 54 din ROAF cu aplicarea articolului 34 din RD echipa Unirea Ungureni se sancționează cu pierderea jocului cu 3-0 și se penalizează sportiv cu 100 lei. 

5. În urma contestației echipei Unirea 2 Bucșani la jocul cu Vulturii Speranței Petrești și a neprezentarii jucătorului contestat (substituit) pentru a-și trece datele personale în raportul de arbitraj, CCD hotăraște: 
    - Jocul Vulturii Speranței Petrești – Unirea 2 Bucșani, pe teren 4-2, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Unirea 2 Bucșani. 
    - Echipa Vulturii Speranței Petrești se sancționează cu scăderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13/ RD) și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. 
    - Delegatul echipei, TOMA EMIL și jucătorul DRĂGĂNESCU MARIAN se suspendă 3 ( trei) etape. 
CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 6 SUD 

6. În urma contestației echipei Urban Titu ( juniori A1), la jocul de acasă cu Gloria 2015 Cornești și a neprezentarii jucătorului contestat ( substituit) în fata comisiei, CCD Hotăraște: 
    - Jocul Urban Titu - Gloria 2015 Cornești ( juniori A1) pe teren 2-3, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Urban Titu. 
    -   Echipa Gloria 2015 Cornești ( juniori A1) se sancționează cu scăderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13/ RD) și se penalizează sportive cu suma de 200 lei. 
    - Delegatul echipei NICOLAE FLORIAN și jucătorul ASANACHE DAVID-ȘTEFAN, se suspendă 3( trei ) etape. 

7. În urma contestație echipei Olimpicii Ulmi ( juniori A1), la jocul cu Recolta Gura Șutii, și a neprezentarii jucătorului contestat (substituit) pentru a-și trece datele personale în raportul de arbiraj, CCD hotăraște: 
    - Jocul Recolta Gura Șutii – Olimpicii Ulmi ( Juniori A1) pe teren 4-3, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Olimpicii Ulmi. 
    - Echipa Recolta Gura Șutii ( juniori A1) se sanctioneaz cu scăderea a 6 puncte din clasament ( art 83.13 /RD) și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 
    - Delegatul echipei DRAGNE MARIUS și jucătorul RAICULESCU DAN-GABRIEL se suspendă pentru 3 etape. 

8. În urma prezentării în fata Comisiei de Disciplină a delegaților echipei Voința Pietroșița și Victoria Comișani precum și a arbitrilor asistenți de la jocul: Voința Pietroșița - Victoria Comișani, și a analizării raportului de joc și a declarațiilor delegaților și a arbitrilor asistenți, CCD hotăraște suspendarea jucătorilor: VLASCEANU GHEORGHE –ROBERT și RADU REMUS ( ambii echipa Voința Pietroșița) pentru 1 (una) etapa / 63.2.1./RD -Vlasceanu Gheorghe Robert, și se penalizează sportiv cu suma de 100 lei și 3 (trei) etape art. 65.a Radu Remus și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. 
    - Arbitrul SAVU VLADUT vă fi trimis la Comisia de Disciplina a CJA pentru lipsă de fermitate și curaj în luarea măsurilor disciplinare la jocul respective. 

9. În urma incidentelor de la sfârșitul jocului Cetatea 2 Târgoviște - A.S Malu cu Flori și a analizării acestora, CCD hotăraște: 
    - Echipa AȘ Malu cu Flori se sancționează cu avetisment și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei 
    - Jucătorii TEODORESCU MIHAI și LAZĂR ALEXANDRU se sancționează conform procesului verbal de ședință. 
    - Oficialii STOIAN DANIEL (antrenor second), POJOREANU MIHAI (maseor), și ANDREESCU ADRIAN (delegat) se suspenda astfel: 
    - ANDREESCU ADRIAN - 6 ( șase) etape, art 65.c /RD și se penalizează sportiv cu suma de 300 lei. 
    - POJOREANU MIHAI - 3 (trei) etape, art 65.a/ RD și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 
    - STOIAN DANIEL - 3 (trei) etape, 65.a / RD și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

10. Pentru slabe masuri de organizare de la jocul : Viitorul Dobra – Gloria Bucșani, echipa VIITORUL DOBRA, se penalizează sportiv cu suma de 500 lei. 

11. Pentru atitudine nesportivă față de arbitrii jocului (injurii repetate), la jocul: Voința Valea Voievozilor – Rapid Gemenea, antrenorul echipei Rapid Gemenea – IOSIFESCU ALEXANDRU se suspendă 3 (trei) etape art 65.a/ RD și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei. 

12. Datorită faptului că la jocul de acasă cu echipa Luceafărul Dărmănești, echipa ACS Gura Ocniței a prezentat doar 5 legitimații cu viza medicală valabilă, jocul nedisputandu-se conform art. 83.10.4, coroborat cu art. 7 .1 lit. C din RSTJF, cu aplicarea art. 34/ RD. Echipa ACS Gura Ocniței se sancționează cu pierderea jocului cu 3-0 și se penalizează sportiv cu suma de 200 lei 

13. CCD  nu acceptă adeverința nr 145/02.09.2019, adusă de echipa Unirea Ungureni în care justifică neprezentarea echipei de juniori A1, la jocul de la Progresul Mătăsaru, pentru lipsa documente justificative (foaie de parcurs, factură reparație service , contractul de servicii de transport ) art 14 . ROAF.