;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Jul 12, 2019, 19:45

Cupa de fotbal - Compania de Apă Târgoviște

Liviu Lazar
Cupa de fotbal - Compania de Apă Târgoviște

Deși sezonul competițional s-a terminat, fotbalul se joacă în continuare pe terenurile din Dâmbovița la un nivel destul de ridicat.

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița și-a adunat azi oamenii din filiale pe terenul din incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște la Cupa anuală de fotbal, eveniment foarte bine primit de către angajații companiei de apă. Meciurile s-au desfășurat în două reprize de câte 20 de minute, iar echipele au fost compuse din 5 jucători plus portarul.

Multe orgolii s-au ciocnit pe terenul sintetic al bazei de natație, echipele luptând pentru o clasare cât mai bună care să le permită accederea în finală și câștigarea acesteia.

În ciuda faptului că mulți jucători erau veniți după o zi de muncă, meciurile s-au desfășurat foarte alert, într-un ritm ce nu lăsa loc pentru greșeli. Singurul meci care a trebuit decis la loviturile de departajare a fost finala mică, unde, după terminarea timpului regulamentar de joc, scorul era de 7-7.

 Podiumul a arătat în felul următor: 

Loc 1 – Departamentul TESA

Loc 2 – Rețele Canal Târgoviște

Loc 3 – Departamentul Comercial

Loc 4 – Secția Găești.

Evenimentul a fost prezidat de către directorul general al Companiei de Apă, domnul Dumitru Adrian, domnul director adjunct Țuțuianu Ion, iar câștigătorii au primit cupa și medaliile din partea domnului primar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Bucuroși de astfel de evenimente sportive care întăresc spiritul de echipă într-o companie, dar care clădesc și încrederea în valorile reprezentate de aceasta, angajații speră să se revadă cât mai curând pe terenul de fotbal în vederea revanșei. Felicităm pe această cale câștigătorii dar și organizatorii, și sperăm ca pe viitor, cât mai multe societăți comerciale și comapanii să desfășoare astfel de activități sportive cu angajații.

Articol & Foto @Liviu Lazar

Galerie Foto @Facebook Liviu Lazar