;
Fii reporter fotbal-arena.ro!

Ai informații despre o echipă, un jucător sau un eveniment din fotbalul dâmbovițean? Trimite-ne tot ce crezi că ar vrea şi alţii să vadă la adresa [email protected] şi noi vom publica pe site, sub semnătura ta!

Apr 07, 2019, 19:51

Finta nu reduce gazul în drumul către promovare. A câștigat și derby-ul orgoliilor cu vecina Gheboaia

Fotbal Arena
Finta nu reduce gazul în drumul către promovare. A câștigat și derby-ul orgoliilor cu vecina Gheboaia

Pe un teren dominat de mirosul micilor care sfârâiau pe grătarele din apropierea terenului, Gaz Metan Finta s-a impus în fața vecinilor din Gheboaia după un meci în care nu au arătat tocmai ca o echipa de liga a 4-a. Asistența la acest meci a fost foarte numeroasă ambele echipe având susținători. 

După un început ezitant al ambelor echipe, echilibrul este rupt în minutul 29 atunci când în urma unei lovituri de la colț Năstase deviază mingea cu capul în propria poartă. Golul doi a fost marcat de Dinu, cu 1 minut înainte de finalul primei reprize. 

Deși era anunțat un meci al orgoliilor, ambele echipe au dat dovadă de fair-play respectându-se reciproc. A doua repriză nu a adus nimic notabil, în afară de eliminarea lui Stoica de la Gheboaia pentru primirea celui de-al doilea cartonaș galben, și cele 2 goluri marcate de Manea și Diac în minutul 91 respectiv 92. 

După acest joc Finta acumulează 60 de puncte și păstrează avansul de 14 puncte față de Fc Tărtășești. 
Clasament LIGA 5 SUD 

Gaz Metan Finta - Viitorul Gheboaia 4-0 
Năstase (a - 29'), Dinu 45', Manea 91', Diac 92' 

Nan - Nițu, Domocos (Stan 61' - Vasile 84'), Constantin (Dumitrașcu 74'), Dinu - Manea, Lixandru, Diac, Stanciu - Marinache, Mihai 
Rezerve neutilizate: Cocias, Sirheanu 
Antrenor: Bajan Marin 
Averstismente: Stan 

Vlad - Oprea, Năstase (Calofir 73'), Costache I. (Aragusin 76'), Stoica - Păun (Niță 51'), Costache V., Petre, Pâncă - Ioniță (Minaescu 51'), Tudor 
Rezerve neutilizate: Savu - Păun, Codruț 
Antrenor: Savu Mihai 
Avertismente: Stoica x2 
Eliminări: Stoica 

Au arbitrat: Ivașcu Bogdan - Catană Gabriel, Chiornita Georgian